Kevään trendit

Valon määrä on alkanut taas lisääntyä, joulu on juhlittu ja uusi vuosi alkanut. On siis aika kääntyä kohti kevättä! Kevään trendit näkyvät Selja T:n uutuustuotteissa, ja kestävän kehityksen mukaisesti myös monista jo olemassa olevista tuotteista löytyy trendikkäitä vaihtoehtoja tähän hetkeen.

Flower Love antaa kaiken tilan kukille. Luontoromantiikkaa ja maalaiselämää ihannoiva trendi arvostaa luonnonmateriaaleja, puuta ja rottinkia. Kaikenlaiset kukat – kuivakukat, leikkokukat, ruukkukukat – kaikissa maailman väreissä ovat tänä keväänä erittäin ajankohtaisia.

Balancing Nature on harmoninen, luontoa kunnioittava trendi. Siihen sopivat kaikki ekologiset vaihtoehtomme, luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet ja lempeät, luonnonläheiset sävyt. Puun sävyistä erityisesti tummat variaatiot ovat nousussa.

Memories around the World vie meidät matkalle, jolle emme ole kohta vuoteen päässeet. Matkamuiston tyyppisten tavaroiden kautta pääsemme lähemmäs kaukomaita ja voimme lievittää matkakuumettamme niiden avulla. Tietynlainen luksuksen tuntu viipyilee näiden esineiden luona.

Pastel Beauty tuo esiin hurmaavan keväiset pastellisävyt. Värit ovat muutenkin tekemässä paluuta pitkän neutraalin kauden jälkeen, ja hempeät pastellisävyt ovat oiva silta todelliseen väri-iloitteluun. Herkät ja valoisat sävyt antavat myös toivoa ikävän ajan jälkeen.