Puutarhasta iloa koronakesään

Koko kuluneen kevään ihmiset ovat viettäneet aikaansa lähinnä kotona. Tämä on saanut huomaamaan, mitä kaikkea kivaa kotona voikaan tehdä, millaisista asioista nauttii ja mikä vie ajatukset kauas ikävästä uutisvirrasta. Kesää kohti kurottaessamme parvekkeet, terassit ja pihat ovat tulleet kodin jatkeeksi. Kesäinen lämpö ja auringonpaiste saavat viimeisetkin upottamaan kädet multaan tai vähintään suunnittelemaan omaa kesäkeidasta.

Kasvit ovat tietenkin ihanan kesänviettopaikan edellytys. Kesäkukkien väriloisto, yrttien huumaava tuoksu ja heinien vastustamaton tyylikkyys vievät pienemmänkin parvekkeen aivan uudelle tasolle. Selja T:n valikoimista löytyvät ruukut, pesät, korit, amppelit ja parvekelaatikot mille kasville tahansa.

Jotta kesäparatiisissaan voi kunnolla viihtyä, tarvitaan myös levähdyspaikka, josta käsin aikaansaannoksiaan voi ihailla.

Paljon puutarhaan sopivia tuotteita löydät nyt verkkokaupastamme!