Kauniilla paketoinnilla lisäarvoa tuotteelle

Viime aikoina myös kukkia on siirrytty tilaamaan entistä enemmän verkkokaupoista tai puhelimitse kotiin toimitettuna. Varsinkin tällaisessa tilanteessa asiakkaalle merkitsee erittäin paljon se, miltä kotiin saapuva kukka heti ensi silmäyksellä näyttää. Paketointi on siis astunut isoihin saappaisiin.

Onneksi tarjolla on helppoja mutta silti näyttäviä, ekologisia ja kauniita ratkaisuja kukkien paketointiin. Esimerkiksi kassiin sujautettu kukka on kätevä ja nopea vaihtoehto niin paketoidulle kuin paketoimattomalle kukalle.

Kimppupussilla saa myös upeisiin kimppuihin vielä pikkuisen ekstraa. Tutustu kimppupusseihin >>

Myös ruukkukukille on tarjolla tyylikkäitä suojuksia monenlaiseen tyyliin. Ruukunsuojukset ovat ruukkua edullisempi tapa nostaa ruukkukukan tasoa ja saada pientä lisämyyntiä esimerkiksi siinä tapauksessa, että lahjan antaja ei ole varma saajan mausta tai ei halua viedä tälle mitään liian pysyvää.

Toki perinteisillä paketointimateriaaleilla kuten silkki- ja vahapaperilla sekä rondelloilla on aina paikkansa. Taitavasti ja tyylikkäästi yhdistelemällä saattaa löytyä uusi tavaramerkkityyli omaan paketointiin.

Laajaan paketointivalikoimaamme kannattaa tutustua verkkokaupassa >>