Naisellista ja trendikästä sidontaa Tampereella

Maaliskuun alussa Selja T. ja Tampereen Huiskula järjestivät tapahtuman, jossa keskityttiin ihaniin naistenpäivän kukkiin ja tuotteisiin. Paikalle oli kutsuttu taitava floristi, Päivi Lehti, joka sitoi upeita, erilaisia töitä modernilla otteella. Miksi naistenpäivänä kaiken pitäisi olla pinkkiä, vaaleanpunaista tai punaista, kun maailmassa on monia muitakin värejä? Esimerkiksi ruosteenvärinen tarjotin sopii täydellisesti nyt niin trendikkäisiin oranssihtaviin, lempeisiin sävyihin.

Päivi Lehti liputtaa myös silkkikukkien puolesta. Monessa työssä oli käytetty silkkikukkia, kuivakukkia ja tuoreita leikkokukkia sekaisin – ja mikäs sen ihanampaa! Laadukkaat silkkikukat voi käyttää vaikka uudelleen esimerkiksi toisessa asetelmassa, jolloin niiden ekologisuuskin paranee. Päivi ei muutenkaan heitä mitään pois, vaan säästää esimerkiksi silkkikukan lehdet, vaikka tarvitsisi työssään tällä kertaa vain kukkia.

Erityisesti pääkoristeistaan tunnettu floristi teki tavaramerkkityönsä tällä kertaa kokonaan silkkikukista. Kestävää koristetta voi halutessaan käyttää useammissakin juhlissa.

Morsiuslaitteen pohjaksi oli käytetty silkkisiä anemonen siemenoksia, jotka rautalankojensa ansiosta taipuivat hienosti haluttuun muotoon. Näin laitteesta tuli kevyt mutta tukeva, ja värit miellyttävät taatusti trendikästä morsianta.

Tällaiselta voivat näyttää naistenpäivän tai vaikka äitienpäivän ihanan naiselliset asetelmat samettisessa, muovitetussa pussukassa. Erilaisissa töissä näkyy, kuinka sama pussukka sopii sävyltään niin pehmeän lämpimiin kuin kirkkaamman valkoisiin ja pinkkeihin kukkiin.