Kevään trendeissä näkyy valoa ja aurinkoa

Heti kun joulukoristeet on kannettu varastoon, tulee monelle kaipuu uuteen, valoisaan aikaan. Vaikkei terminen kevät ihan vielä kolkuttele ovella, saa kevään trendeistä jo hyvällä omallatunnolla ammentaa inspiraatiota.

Pure & White

Tämä trendi tuo kevääseen puhtaita, luonnollisia materiaaleja ja sävyjä – rottinkia, heiniä, puuta ja savea yhdistettynä valkoisen eri sävyihin, beigeen, vaaleanpunaiseen, harmaanvihreään ja harmaaseen.

Sun Spirit

Auringon voimaa ja lämpöä voi saada jo ennen kuin aurinko näyttäytyy taivaalla esimerkiksi lämpimän keltaisista tai terrakotan sävyisistä tuotteista. Sun Spirit -trendiin kuuluu Pohjois-Afrikkalainen maailma, mausteiset sävyt ja lämpö.

Romantic Countryside

Maalaisromantiikka on jälleen trendien huipulla, mutta hieman uudella otteella. Pelkkää valkoista ei näy, vaan hempeät, luonnosta poimitut sävyt toimivat yhdessä tummempien tehosteiden kanssa saumattomasti. Heinät, luonnonkukat ja rottinki ovat tyylin kulmakiviä.

Rustic Road

Rouhean rustiikkinen villi länsi toimii tämän trendin inspiraationa. Kaktuksia, kuivia heiniä ja tummaa, patinoitunutta puuta yhdistetään toisiaan täydentäviin, tummiin ja vaaleisiin sävyihin: luonnonvalkoista, harmaanpinkkiä, tiilenpunaista, violetinharmaata ja tummanvihreää.

Mikä trendeistä on sinun suosikkisi, vai yhdisteletkö useampaa kauden somistuksissa ja esillepanoissa?