Vihersisustajan suosikkikasvit toimivat myös silkkisinä

Trendikkäiden viherkasvien joukosta löytyy sopivia yksilöitä kaikenlaisiin sisustuksiin. Helsingin Sanomissa puutarha-alan ammattilaiset haistelivat tulevia viherkasvitrendejä. Esille nousivat mm. silkkimaija, lyyraviikuna, mehikasvit ja hernevillakko.

Jos elävä kasvi ei selviydy hyvin olosuhteista johtuen tai sen hoidolle ei riitä aikaa esimerkiksi toimistoympäristössä, hyvä vaihtoehto voi olla silkkikasvi. Selja T:n laadukkaasta ja laajasta valikoimasta löytyvät mm. nämä trendikkäät silkkikasvit:

Jukkapalmu

Mehikasvitikku

Mehikasvilajitelma ruukussa

Peikonlehtipensas

Samettinen peikonlehti petrooli

Samettinen peikonlehti violetti

Samettinen peikonlehti vaaleanvihreä

Monkey leaf

Aloe

Pilea

Lisää kauniita silkkikasveja löydät verkkokaupastamme!