Syksyn ja talven trendit

Syksy alkaa olla käsillä, ja siitä on vain lyhyt matka talveen ja vuoden isoimpaan sesonkiin, jouluun. Syksyn ja joulun trendit alkavat kiinnostaa sitä mukaa kun lehdet muuttavat väriään ja putoavat maahan.

Selja T. kiertää messuja ja tutkii toimittajien valikoimia pitkin vuotta. Saamme tietoomme seuraavan ja sitä seuraavan kauden trendit etunenässä. Alla esittelyssä tämän syksyn, joulun ja talven kuumimmat trendit, joista kannattaa valita juuri itsellensä ja omaan kauppaansa sopivat kokoelmat tuotteita.

Ice Adventure. Jää, lumi, arktinen luonto ja sen erilaiset eläimet ovat tämän trendin ytimessä. Viileät sävyt, turkikset, lumihiutaleet ja kimallus toimivat hienosti myös joulun jälkeen.

Elegant Shades. Luksusta, eksotiikkaa, kauniita kasveja. Näiden lisäksi tästä upeasta maailmasta löytyy samettia, höyheniä, kultaa ja jalokivivärejä.

Touch of Nature. Luonnosta ammentava trendi kietoutuu puun ympärille. Siihen yhdistetään tällä kertaa punaruskeaa, sinapinkeltaista ja erilaisia vihreitä sävyjä.

December to Remember. Lapsuuden kauniit ja leikkisät joulut ovat täällä taas! Joulunpunainen, tontut ja perinteiset kuusenkoristeet ihastuttavat tässä tyylissä.

Mikä näistä on oma suosikkisi?