Vihreää viidakkotyyliä

Viherkasvien suosio ei näytä loppumisen merkkejä. Niistä voi luoda näyteikkunaan vaikka kokonaisen viidakon, joka säilyy kauniina vähällä vaivalla ja houkuttelee asiakkaita sisään.

  

Yksi tämän kevään suurista trendeistä on rouheiden luonnonmateriaalien kuten käsittelemättömän puun ja karkeapintaisten saviruukkujen yhdistäminen upeisiin viherkasveihin – kuin viidakko olisi noussut takapihalle! Myös köydet ja kaikenlaiset ruukut ja tasot, jotka saa roikkumaan katosta, korostavat viidakkomaista tunnelmaa.

  

Tuolia voi myymälässä tai näyteikkunassa käyttää mainiosti myös esillepanotelineenä, niin kuin melkein mitä tahansa huonekalua. Rottinkinen ja rouhean metallijalkainen tuoli sopii tähän tyylin loistavasti. Eläimet ja etenkin erilaiset linnut ovat merkittävä osa tätä trendiä.

Somistus ja kuvat: Saara Okko
Kasvit: Huiskula Turku