#kukkiaäidille

Vieraileva bloggaajamme, floristimestari Pirjo Koppi keksii monta erilaista kukkalahjaa äidille!

Kaikki rakastavat kukkia, varsinkin äidit. Mikä onni meillä onkaan , että äitienpäivä on Suomessa toukokuussa. Tähän aikaan on kaiken kattavasti ja laidasta laitaan tarjolla laajat valikoimat ihania kukkia ja kasveja. Jokainen äiti on yksilö ja jokaiselle äidille löytyy se omanlainen kukkaratkaisu.

Kukkakimput ja kukka-asetelmat ovat tietenkin hyvä valinta, mutta vaihtoehtoja löytyy paljon muitakin.
Kotiin valoisalle paikalle syntyy äidin oma kukkiva paratiisi kukkivista ruukkukukista. Kotimaisuutta ajatellen saatavana on useita kotimaisia ruukkukukkia, kuten hortensioita, tulilatvoja, ruusubegonioita, ruukkuruusuja ja monia muita ihania kesäkukkia.

Monelle äidille ”kasvun ihme” ja ”hyötypuutarha” ajatus ovat se heidän oma juttu. Jotkut äidit nauttivat seurata kasvin kehittymistä ja kasvua. Viileään toukokuuhun voi yrttipuutarhan toteuttaa äidille kotiin ikkunalaudalle. Viileän väistyttyä voi koko ihanuuden siirtää pihalle tai parvekkeelle.

Viherkasvit ovat edelleen in! Vaihtoehtoja löytyy pienistä mikrokasveista aina isokokoisiin kasveihin. Kaunis sisustukseen sopiva suojaruukku viimeistelee kokonaisuuden. Ilmakasvit ovat myös mielenkiintoinen trendikäs vaihtoehto. Tillandsioista löytyy vaihtoehtoja ja ne ovat omiaan vaikkapa kauniissa lasiastioissa.

Yksilöllisesti toteutettu ja kukkaseppele tai kukkakoru on ihana huomionosoitus äidille juhlapäivänä.
Lahjan koristelu kukkasin tekee extrasilauksen juhlatunnelmaan.
Kukkakimppuun voi lisätä jotain henkilökohtaista vaikkapa konserttiliput tai lahjakortin.
Kattauksen ja aamiaistarjottimen viimeistelevät tietenkin kukat!
Persoonallinen kukkasidontatyö, kukka- tai kasvilahja- jokaiselle äidille löytyy varmasti näistä, jotain ihanaa.

Kannattaa rohkeasti ehdottaa asiakkaille eri vaihtoehtoja. Me itse tiedämme mitä osaamme ja mihin pystymme, kerrotaan siitä myös muillekin.
Äidin voi siis yllättää kovin monella tavalla. Kukat ovat aina elämys ja ne kuuluvat ehdottomasti juhlaan!