Lupaus keväästä!

Vieraileva bloggaajamme Pirjo Koppi on tällä kertaa ihanan keväisissä pääsiäistunnelmissa!

Pääsiäinen on aina vankka lupaus keväästä. Luonto heräilee pikkuhiljaa ja kasvun ihmettä on metkaa seurailla. Kevään heleät sävyt ovat odotettuja ja tervetulleita pitkän ja kylmän talven jälkeen.

Keltainen ja pääsiäinen kuuluvat tietenkin yhteen, mutta yllätävän moni muukin väri sopii keltaisen kaveriksi tehostamaan sitä. Väriyhdistelmillä saadaan lisää potkua ja piristystä tavanomaiseen pääsiäispalettiin. Luonnonläheiset materiaalit ovat pääsiäisen hittejä. Oksat ja varvut löytävät tiensä kimppuihin ja koristeluihin. Nauhat ja nyörit voi taas ottaa esille ja sipaista ruukkujen ympärille.

Laakealle tarjottimelle voi koota mieleisensä pääsiäiskimarakollaasin ihanista pääsiäisen tunnelman tuojista. Perhoset ja munat kilvoittelevat kimpassa ja sulassa sovussa. Tunnelmapaloja on hauska koota vaikka useitakin, eri väreissä ja eri lisukkeilla. Värihiekat ja koristekivet ovat loistava lisä kollaaseihin ja ne voidaan aina käyttää uudestaan. Kukat kannattaa käyttää lyhyellä varrella. Ne kestävät hyvin, jos astian pohjalla on tilkka vettä. Hauskaa pääsiäistä !

Valkoinen morsiuskimppu munilla ja pehmoisilla höyhenillä sopii mainiosti alkukevään morsiamelle.