Pohjanmaan veteraani joukkoineen panostaa myymälään

Seinäjoen aluepisteen vetäjä Ari Laaksonen on todellinen SHT-veteraani. 31 vuotta talossa on kulunut miehen mukaan nopeasti ja mukavasti, vaikka kaikki ympärillä onkin muuttunut vuosien myötä.

”Ennen kaikki tehtiin käsin arkkujen nostelusta tilausten kirjaamiseen”, Ari kertoo. Myös Pohjanmaan aluepisteen paikka on vaihtunut ensin Vaasasta Seinäjoelle ja siellä muutaman mutkan kautta nykyisiin tiloihin, joista Ari on erityisen ylpeä.

”2005 valmistuneet tilat ovat todennäköisesti SHT:n parhaat, ja Pirjo ja Ella pitävät tuote-esittelyt loistokuosissa”, mies toteaa pohjalaisen vaatimattomasti.

Pohjanmaan alueen asiakkaat tuntevat Arin lisäksi Pirjon, joka usein vierailee asiakkaiden luona, Ellan, joka pitää myymälää pystyssä sekä Sepon, joka kuljettaa tuotteet asiakkaille.

”Ennen tätä työtä olin kukkamyyjänä samalla alueella, joten joidenkin asiakkaiden kanssa on yhteistyö kestänyt pian 40 vuotta”, kertoo Ari. Luonnollisesti Pohjanmaalta löytyvät Arin mukaan myös parhaat asiakkaat. Myös työkaverit saavat osansa kiitoksista.

”Meillä on täällä todella hyvä ja samanhenkinen porukka”, Ari kehuu.

Katso Seinäjoen palvelutukun yhteystiedot ja aukioloajat >>