Maria ja miehet Lahest

Aluepisteistämme esittelyvuorossa on tänään Lahti.

Lahden myymälämme henkilöityy siellä pitkän uran tehneeseen Mariaan, mutta toki myös ”pojat”, eli Timo ja Mika, hallitsevat asiakaspalvelun, toimitukset ja varaston suvereenisti. Kaikkien kolmen kesken vallitsee huumoripitoinen ja lämmin tunnelma, joka taatusti välittyy myös asiakkaille asti.

Vuoden alusta joukkoon liittyi myös uusi avainasiakasmyyjä Henry, joka liikkuu asiakkaiden parissa koko Etelä-Suomen alueella.

 

Lahden aluepiste täyttää tänä syksynä pyöreät 30 vuotta, ja Maria on ollut siellä töissä vain puoli vuotta vähemmän. ”Parasta tässä työssä on kaikki! Päivät ovat erilaisia, asiakkaat ovat ihania ja myyntityö on todella palkitsevaa”, kertoo Maria.

Pitkä kokemus näkyy pitkissä asiakassuhteissa, ja siinä että jokaisen asiakkaan tarpeet todella tunnetaan. Maria ei yritä myydä kenellekään tämän tyyliin sopimatonta tuotetta, vaan etsii parhaan ratkaisun jokaiselle henkilökohtaisesti. ”Monesti asiakkaat odottavat viikottaista soittoani, ja jos myöhästyn normaalista soittoajasta, saan kyllä kuulla siitä.”

Tervetuloa siis Lahden myymäläämme!