Turussa on aina hauskaa

Esittelemme seuraavien kuukausien aikana blogissa kaikki aluemyymälämme. Aloitamme matkan Suomen Turusta, jossa vietettiin itsenäisyyspäivän aattona glögi-iltaa yhdessä naapurissa sijaitsevan Huiskulan kanssa.

Turun seudun asiakkaita palvelevat Satu ja Martti. Satu on saapunut Turun toimipisteeseen 24 vuotta sitten, ja Martti liittyi joukkoon kymmenen vuotta myöhemmin.

Työnsä parhaiksi puoliksi Satu nimeää työkaverit, asiakkaat ja monipuolisen työn. ”Martti ymmärtää usein jo pelkästä katseesta tai viimeistään puolikkaasta lauseesta, mitä tarkoitan”, Satu nauraa. Muutama asiakas on säilynyt koko 24 vuoden ajan. Hän muistaa erityisen hyvin uransa alkupuolelta erään asiakkaan, joka osti kerralla kaiken tarpeiston uuteen kukkakauppaansa. ”Lasku oli 17 000 markkaa, ja jokainen rivi kirjoitettiin käsin”.

Martti saapui myymälään silloisen myymäläpäällikön kutsumana, oman kukkakauppansa muutama vuosi aiemmin lopettaneena. Puutarhatyöntekijän ja floristin koulutuksella Martti on Selja T. -tuotteiden parissa kotonaan. Asiakkaat pääsevätkin usein ihastelemaan miehen upeita somistuksia, asetelmia ja ideoita. Martti on ollut myös mukana Selja T:n ostojen suunnittelussa ja messuosastojen tekemisessä.

”Ihmiset ostavat silmillään, joten haluamme tarjota asiakkaillemme silmänruokaa”, Martti toteaa. Siihen asiakkaat ovatkin tottuneet, ja myymälässä käy yleensä melkoinen kuhina.