Inspiraatiota Formex-messuilta

Selja T. kävi hakemassa inspiraatiota ja haistelemassa uusia tuulia alamme isoilla messuilla Tukholmassa. Näytteilleasettajat eri puolilta maailmaa olivat rakentaneet vaikuttavia messupisteitä, joiden kiertämiseen meni useita tunteja.

Bongasimme paljon tuttuja tuotteita, joita myös tällä hetkellä verkkokaupastamme löytyy, mutta myös uusia tuulia. Väreissä huomion kiinnittivät mustan hallinta, murretut värit ja erilaiset luonnonsävyt.

Luonnonmateriaalit ovat nyt suosittuja, mikä näkyi esimerkiksi saviruukkujen ja puulaatikoiden määrässä. Nämä ovat myös helppoja somistusmateriaaleja, joihin saa lisää näyttävyyttä yksinkertaisesti pinoamalla niitä päällekkäin.

Kasveista ja luonnosta ammentaminen muutenkin kuin viherkasvien ja kukkien avulla on nyt hyvin trendikästä. Kasveja näkyy sisustustuotteissa ja kaikenlaisissa pikkuesineissäkin.

Katso myös nämä tuotteet verkkokaupastamme:

Puulatikot

Saviruukut