Oasis Floralife tutustumispakkaus

Nyt on helppoa tutustua Oasiksen 5 eri tuotteeseen. Meillä on tammikuun etuna tutustumistarjous Floralife-sarjan tuotteista kätevässä kokeilupakkauksessa.

Pakkauksessa on seuraavat tuotteet:

  1. CLEANER, puhdistusaine maljakoille, työvälineille, pöytäpinnoille, työtasoille ja kaikelle, mikä on tekemisissä kukkien kanssa. Miellyttävä sitruunainen tuoksu, muodostaa pitkäaikaisen suojan vahingoittamatta tuotteita. Ei tarvitse huuhtoa, vaan kukat voi laittaa heti käsittelyn jälkeen maljakoihin. Säästää aikaa ja rahaa, kun esim. maljakoita ei tarvitse pestä koko ajan ja pidentää niiden käyttöikää.
  2. QUICK DIP, se avaa kukkien varsien solukot, näin ollen kukka saa veden ja ravinteet maksimaalisesti. Käytetään laimentamattomana, kukkien varret dipataan aineeseen.
  3. FLORALIFE 200 CLEAR-UUTUUSTUOTE, tuote tulee valikoimaamme tammi-helmikuun aikana. Uusi kukkavirkiste, mikä saa kukat kestämään pidempään. Säästää aikaa ja rahaa, ei tarvitse leikata varsia enää kahteen kertaan. Jos ne on kerran leikattu, se riittää. Optimaalinen veden ja ravinteiden saanti ilman toista leikkausta. Vähemmän työtä, vähemmän hävikkiä ja jätettä, parantaa kukkien ja näin ollen koko kukkakaupan laatua. Helppo käyttää, ei sotke. Käyttö 5 ml 1 litraan vettä.
  4. FINISHING TOUCH-hienojakoinen viimeistelysuihke tuoreille kukille, niin leikko-kuin ruukkukukille. Auttaa säilyttämään kukkien värin, estää kosteuden haihtumisen kukan pinnalta, estää terälehtien kuihtumisen ja ruskistumisen.
  5. 20 kpl nestemäistä virkistepussia vielä pohjan alla annettavaksi asiakaskimppujen mukana. 1 pussi 0,5 litraan vettä.

Muistathan, että youtubessa on paljon loistavia videoita englanninkielellä, miten käytetään tuotteita tai ideavideoita. Kirjoittamalla hakusanan kohdalle esim. Oasis finishing touch, tai Oasis flowers, sieltä niitä löytyy.

Tuotteen löydät aluepisteistämme ja verkkokaupastamme, ja tutustumisetu on voimassa 5,2.2017 asti.