Uusivuosi vai uusi vuosi

Uusivuosi yhteen kirjoitettuna tarkoittaa tapahtumaa, jota vietetään viimeisenä päivänä. Erikseen kirjoitettuna uusi vuosi viittaa koko seuraavaan vuoteen. Molemmat voivat parhaimmillaan olla meille suomalaisille erittäin iloisia tapahtumia. Monella paikkakunnalla järjestetään suuria juhlia vuoden vaihtumisen kunniaksi ja alkava kalenterivuosi tuo meille kaikille myynnin parissa  työskenteleville uudenlaista toivoa.

Vuoden vaihtuessa on tapana aina antaa lupauksia, tehdä muutoksia eri asioihin. Me Selja T:ssä lupaamme sen, että palvellemme omia asiakkaitamme vielä paremmin, kuuntelemme enemmän teidän toiveita ja tuomme enemmän alan kuulumisia ja trendejä teille tiedoksi.

Vuoden vaihtuessa jälleen 31.12.2017 arvioimme, miten hyvin olemme onnistuneet. Toivottavasti annatte meille koko vuoden palautetta, ohjeita ja neuvoja, jotta voimme onnistua lupauksessamme.

Toivotan kaikille iloista vuodenvaihdetta ja potkua vuoteen 2017!