Joulun tunnelmaa

Joulu on aivan ovella.

Kun kiireet helpottavat  liikkeissä ja myymälöissä, on teidän kauppiaidenkin aika levätä ja hengähtää. Vuosi on ollut aikamoinen, myyntiä ei ole voinut ennustaa kukaan, on ollut hyviä ja huonoja sesonkeja ja viikkoja. Ensi vuodesta kukaan ei osaa sanoa mitään.

Uskotaan kuitenkin omaan tekemiseen ja  siihen, että  suomalainen kuluttaja edelleen arvostaa  sitä työtä, jota me kaikki teemme  joka päivä. Korkea ammattitaito, persoonallinen tekeminen ja asiakkaan kuuntelu ovat ensi vuonnakin niitä valttikortteja, joilla oma asiakaskuntanne palaa taas ostoksille.

Sitä samaa me toteutamme täällä Selja T:ssä, ja yritämme tehdä sitä taas entistä paremmin ensi vuonna. Kevätkuvastomme ilmestyy jo heti viikolla 2 ja siitä kevät sitten pikkuhiljaa herää eloon.

Mutta sitä ennen ,

ihanaa joulun aikaa teille kaikille ja rentouttavia juhlapyhiä, toivottaa Selja T.