Selja T. blogi

Hei kaikille, ja tervetuloa uuteen Selja T. blogiin. Tämän blogin kautta kerromme ajankohtaisísta tapahtumista, meillä ja muualla, esittelemme alan  uutuuksia ja kerromme tietenkin Selja T:n kuulumisia. Julkaisemme myös mielellämme teidän kirjoituksianne  ja pohdintoja alan tapahtumista ja asioista.

Selja T. näki päivänvalon tämän vuoden keväällä ja määrätietoisesti olemme vuoden mittaan tehneet töitä sen näkyvyyden ja tunnetuksi tekemisen parissa. Näin joulun alla on hyvä palauttaa mieliin, mitä olemme saaneet aikaan. Siksipä otin kuvan niistä näkyvistä asioista, mitkä ainakin ovat muuttuneet.

Vuodenvaihteen jälkeen suuntaamme katseen kohti kevättä ja Suomen juhlavuotta, silloin on odotettavissa kaikkea kivaa ja uutta.

Tekisi mieli sanoa, pysykää kanavalla, ja tukekaa, lukekaa Selja T:tä, niin me voimme taas parhaiten auttaa Sinua, rakas asiakkaamme onnistumaan paremmin siinä omassa työssäsi.

Selja T.